dimecres, 28 de novembre del 2012

Diari 28-11-2012

Avui ens hem tornat a reunir tots els components del grup per tal de portar a terme la segona coavaluació.
Hem estat navegant pels diferents blocs dels nostres companys, parant atenció a aquells aspectes que més havíem de tenir en compte per elaborar les diferents pestanyes.
També hem estat analitzant alguns dels comentaris que en aquest moment ja ens han publicat els nostres companys en el diari.
Esperem seguir treballant per tal de millorar-lo.

dilluns, 5 de novembre del 2012

Diari 05-11-2012

Avui hem publicat al nostre bloc la informació que correspon a les pestanyes Com és Tordera?, de què vivim?, com ha canviat? i futurs possibles. Aquesta informació fa referència a diferents aspectes del passat, el present i el futur del municipi del nostre bloc.
Primerament, hem de dir que ens ha resultat una mica complicat seleccionar la informació més útil i rellevant. Aquestes pestanyes serviran perquè properament puguem elaborar amb claredat i convicció unes activitats didàctiques que esdevindran un recurs didàctic útil per a l'aprenentatge de l'alumnat.
Pel que fa a la pestanya de futurs possibles, hi hem volgut mostrar una visió subjectiva, d'acord amb la pròpia incertesa del futur, però que al mateix temps s'adeqüi en el present context del municipi. A les activitats didàctiques resultaria atractiu que els alumnes poguessin imaginar el futur de Tordera.
Abans d'acomiadar-nos també ens agradaria dir que aprofitarem qualsevol comentari de la coavaluació dels companys per millorar qualsevol dels aspectes que faci referència a aquestes quatre pestanyes que acabem de comentar i elaborar.

Dia a dia, seguirem millorant la qualitat del nostre bloc.