dilluns, 5 de novembre del 2012

Diari 05-11-2012

Avui hem publicat al nostre bloc la informació que correspon a les pestanyes Com és Tordera?, de què vivim?, com ha canviat? i futurs possibles. Aquesta informació fa referència a diferents aspectes del passat, el present i el futur del municipi del nostre bloc.
Primerament, hem de dir que ens ha resultat una mica complicat seleccionar la informació més útil i rellevant. Aquestes pestanyes serviran perquè properament puguem elaborar amb claredat i convicció unes activitats didàctiques que esdevindran un recurs didàctic útil per a l'aprenentatge de l'alumnat.
Pel que fa a la pestanya de futurs possibles, hi hem volgut mostrar una visió subjectiva, d'acord amb la pròpia incertesa del futur, però que al mateix temps s'adeqüi en el present context del municipi. A les activitats didàctiques resultaria atractiu que els alumnes poguessin imaginar el futur de Tordera.
Abans d'acomiadar-nos també ens agradaria dir que aprofitarem qualsevol comentari de la coavaluació dels companys per millorar qualsevol dels aspectes que faci referència a aquestes quatre pestanyes que acabem de comentar i elaborar.

Dia a dia, seguirem millorant la qualitat del nostre bloc.

7 comentaris:

  1. Bona tarda,
    nosaltres som la Rebeca Rubio, l'Olga Vidal, en Jesús Espinosa i l'Anna Rodríguez, pensem que les pestanyes estan molt complertes i estaria bé afegir alguna fotografía, però heu fet molt bona feina! Enhorabona!

    Fins aviat!

    ResponElimina
  2. Bones amics!

    Som la Laura Gual, la Xènia Martí, la Noemí Masó i, la Gemma Salavedra.
    Hem estat mirant les vostres pestanyes i pensem que estan molt treballades textualment però potser faltaria alguna cosa de color, com podrien ser fotografies. Tot i així, moltes felicitats per la feina que heu fet!

    ResponElimina
  3. Hola bon dia! Som la Tània, l'Ana, la Georgina, l'Adriana i l'Elisenda. Hem estat observant les vostres pestanyes i creiem que estan bé, però com els altres companys considerem que falta alguna cosa més visual, com fotografies! A l'apartat de futurs possibles teniu com uns simbols entre l'explicació. Esperem que us serveixi d'ajuda!

    ResponElimina
  4. Bon dia! Som l'Helena, la Julia i l'Alba. Està molt bé la part del diari! L'estètica, fent referència a la lletra, el fons i l'estructura del blog també són molt bons! Veig que us havien dit que faltaven imatges. Suposo que n'haureu afegit ara, perquè tambés estan prou bé.

    Us convido a que mireu el blog Besalu4.blogspot.com fan servir un recurs d'un guia interectiu que pot ser una idea molt interessant.
    Moltes felicitats! Endavant!

    ResponElimina
  5. Hola nois! Som l'Arantxa, la Laura, la Judit i l'Eva. Trobem molt bé que en feu un diari, és una bona manera d'explicar que aneu fent i es pot observar molt bé que ho aneu treballant sovint. Heu fet uns bons canvis en el bloc, continueu fent feina així!

    ResponElimina
  6. Hola companys!! nosaltres som: en Simón, en Marcos ,l'Oriol i en Sergi. Seguint amb la línia de la resta de comentaris us diem que en general heu fet una bona feina. Les noves pestanyes són riques en explicacions, les quals son clares i concises. Heu afegit imatges i això ha donat al blog una notable millora, en general esta quedant molt complert. Felicitats i seguiu així. Us convidem a que doneu un cop d'ull al nostre blog i així podreu conèixer una miqueta Sant Pol. Fins aviat i bon treball.

    ResponElimina