dijous, 13 de desembre del 2012

Diari 13-12-2012

En aquesta ocasió els diferents integrants del grup ens hem reunit per acabar de planificar i publicar les dues activitats didàctiques que hem estat preparant, en relació a la informació del municipi que presentem en les pestanyes del nostre bloc.
Es tracta d'unes activitats que s'han de realitzar per mitjà d'una Geocerca i una Webquest.
Finalment, tal i com ja vam exposar, hem afegit objectius que s'adeqüin més detalladament a la realització de les activitats, possibilitant així, un aprenentatge actiu en el qual els alumnes puguin esdevenir els protagonistes del seu propi aprenentatge.
Ens sembla interessant, per exemple, que els alumnes realitzin sortides. D'aquesta manera poden adquirir un aprenentatge més significatiu que els permeti comprendre i entendre el món per tal de poder actuar-hi i millorar-lo.
Esperem que us agradin les activitats que proposem!

3 comentaris:

  1. Hola companys!
    El bloc us està quedant d'allò més bé, felicitats! la fotografia principal ens agrada molt, i les activitats proposades també. Fer sortides per veure el poble és molt bo per reconeixer coses que potser no s'hi havien fixat, i fer un webquest és molt bo per aprendre o millorar les tècniques i coneixements de les TIC.

    Continueu així!
    Arantxa, Laura, Judit i Eva

    ResponElimina
  2. Bones!!
    Som l'Alba Cabrera, l'Helena Gómez i la Júlia Muñoz. Les dos activitats que heu plantejat ens semblen molt produents pels alumnes. En una feu ús de les TIC i a l'altre doneu la oportonitat de conèixer millor l'entorn en el qual viuen. A més, l'estètica del blog continua sent molt bona!

    Enhorabona i fins aviat!

    ResponElimina
  3. Bona tarda! Som els vostres companys del bloc de santacolomadefarners, i ens disposem a fer una avaluació general del vostre bloc.

    El que hem observat en relació al disseny ens sembla que l'eslògan no és gaire personal en relació a Tordera, atès que no l'identifica molt. És a dir, que podria servir per a moltes poblacions. La redacció que heu fet servir és entenedora i original i també seguiu l'estructura adequada.

    Les pestanyes de continguts segueixen l'ordre i a dins de cada apartat hi ha una bona selecció de la informació, està estructurada i dòna una idea bastant aproximada del que voleu transmetre i ressaltar de la població. El fet que hi hagiu afegit elements gràfics com fotografies o mapes complamenta i facilita la comprensió dels continguts.

    L'apartat que heu dedicat als objectius ens ha semblat correcte perquè heu especificat les competències que volíeu que els alumnes assolisin i a més estan explicats de manera clara. A més, donen sentit a les activitats.

    Analitzant les activitats, ens adonem que feu servir molts recursos tecnològics. Això és un valor afegit perquè suposa aplicar noves eines a l'ensenyament però també s¡ha de tenir molt en compte del temps que disposem pel fer que aquest recursos necessiten molt temps, dedicació i coneixement per aplicar-los. Ens ha agrata de les dues activitats que fomenteu el coneixement de l'entorn més proper dels alumnes. Hem constatat treballant la primera activitat que no contempla una reflexió final o d'interpretació per part dels alumnes dels resultats.

    Com a conclusió pensem que heu fet una bona feina construint un bon bloc que pot ser útil per a les escoles de Tordera i els seus voltants. Us felicitem!

    ResponElimina